Tol Plaatwerk is een internationaal bedrijf dat al meer dan 60 jaar expert is op gebied van plaatbewerking. Ons bedrijf telt 51 medewerkers.

Hoogwaardig plaatwerk is waar Tol Plaatwerk zich in specialiseert. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer expert geworden in speciaal plaatwerk waar slimme oplossingen het rendabel maken om deze, ondanks de soms uitzonderlijke vormen, te produceren. Tol Plaatwerk maakt als eigen product meld- en controletafels voor de marine, verkeersmanagement, procescontrole, veiligheid/openbare orde.  We bieden ook behuizingen voor displays die voor binnen of buiten geschikt zijn. Hierbij hoort een compleet service pakket van analyse van de omgeving tot het plaatsen op locatie door onze experts. Als productiebedrijf produceren we ook vanalles van een enkel prototype tot grotere series; wij vinden altijd een manier om onze klanten tevreden te houden. Kijk eens naar ons portfolio voor een indicatie van onze ervaring met verschillende producten.

Wij beschikken over ons eigen high-end machinepark en met onze toegewijde en uiterst ervaren medewerkers ontwikkelen wij graag uw product van idee tot aan de levering aan uw deur.

Ons Team

Cor Kwakman
Algemeen Directeur
Franklin Tol
Technisch Adviseur
Johan Tol
Technisch Adviseur
Piet Veerman
Technisch Adviseur
Jack Pannekeet
Technisch Adviseur
Johan Kwakman
Bedrijfsleider/Planner
Ben Molenaar
Inkoper
Anna Zwarthoed
Administratie
Nancy Veerman
Administratie
Jan Kwakman
Monteur
Jack Tol
Monteur