Voor verschillende lokale overheden maakt Tol oplossingen, zowel meld- en controle kamers en verkeerscentrales maar ook plaatwerk oplossingen.

 • Koninklijke Luchtmacht

  Voor de koninklijke luchtmacht heeft Tol in 2016 een nieuwe ops desk gerealiseerd. In samenwerking met de flight controller is bepaald welke apparatuur gefaciliteerd moet worden in de nieuwe desk, waarna in samenspraak een ontwerp is gemaakt, geproduceerd en geleverd.

 • Provincie Zuid-Holland

  In samenwerking met BKVV architecten heeft Tol plaatwerk het meubilair van het bediencentrum Steekterpoort voor de Provincie Zuid-Holland gerealiseerd. Foto van BKVV Architecten.

 • Provincie Zuid-Holland

  Voor de Provincie Zuid-Holland heeft Tol Plaatwerk niet alleen de controlekamer van het brugbediencentrum Steekterpoort gemaakt, maar ook de ruimte van akoestische oplossingen voorzien.

 • Surtronic

  In samenwerking met Surtronic maakt Tol voor verschillende lokale overheden de displaybehuizingen voor buitenstaande displays. Drechtsteden CBRE Global Investors Leeuwarden

 • Babcock

  In samenwerking met Babcock maakt Tol Plaatwerk voor Schiphol displaybehuizingen en ophangconstructies.

 • Moekotte

  Tol Plaatwerk heeft in opdracht van Moekotte en in samenwerking met Dirry de Bruin deze walstroomkasten gemaakt die in Amsterdam en Haarlem staan.

 • Swart Installatietechniek

  In samenwerking met Swart installatietechniek B.V. is een buitenkast tot stand gekomen die aan alle gestelde eisen van de Nuts bedrijven voldoet. De kast is zo compact mogelijk ontworpen, passend bij het straatmeubilair van de Puccinimethode. Swart installatietechniek B.V. realiseert de Esté buitenkast vanuit het ‘totaal ontzorgen’ concept. Dus inclusief het aanvragen van vergunningen, het engineering en plaatsen van […]

 • Hekker Interieurbouw

  In opdracht van Hekker Interieur maakt Tol onder andere de constructieframes voor het interieur van de nieuwe toiletgroepen op Schiphol. Stalen frames maken de bouw van het interieur gemakkelijk. De meeste frames zijn onzichtbaar vanaf de binnenkant, maak ook deze niskast met inbouwspot maakt Tol Plaatwerk.